POLITICA DE RETURNARE ŞI ÎNLOCUIRE A PRODUSELOR

Conform legislaţiei române în vigoare – OUG 34/2014 – orice client are dreptul de a returna produsele achiziţionate, prin apelare la denunţarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanţă, fără invocarea vreunui motiv. Produsele neperisabile se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Produsele perisabile nu se pot returna – produsele alimentare sunt considerate produse perisabile. Astfel orice pachet de cafea (cutie sau punga) care a fost desfăcută, nu poate fi returnată.

Procedura de retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile. In consecinta, cutiile si pungile de cafea care au fost desigilate nu pot fi returnate.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Str Calea Dumbrăvii, Nr. 24, Sibiu, prin orice modalitate doriti.

3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre dumneavoastra.

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii, titularul contului fiind acelasi ca si titularul comenzii/platii initiale.

5. Coletul trebuie trimis la sediul SC HUG THE MUG SRL, de pe strada Calea Dumbrăvii, Nr. 24, Sibiu, in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

În cazul în care produsele, care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe – lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Hug The Mug nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real.

Hug the Plate 🍽️
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon